Annika Bolander

Jag har arbetat i mäklaryrket sedan 1987 och blev mäklare 1995. Jag har tidigare haft en karriär som elitbasketspelare och har tagit med mig mycket från sporten in i yrket. Jag är en ödmjuk, lyhörd och driven mäklare.

När det gäller min framgång som mäklare, har min livserfarenhet en viktig betydelse. Jag har genom åren genomgått olika skeden i livet. Såväl dödsfall och separationer. Jag har sålt och köpt själv, vilket man lär sig otroligt mycket av. Sedan jag fyllde 30 år har jag hunnit byta bostad sju gånger – lika lärorikt varje gång. Genom att sälja och köpa har jag lärt mig se bostadsaffären ur både säljarens- och köparens perspektiv. Att förmedla en bostad är något jag arbetar med dagligen, men kunden gör det några få gånger i livet. När jag köpt och sålt själv har jag blivit ödmjuk inför säljaren och köparens situation och förstår de känslor du kan ha som säljare.

Att få tillfredsställelsen att gör kunder nöjda, och de blir glada är bland det mest givande med att vara mäklare. Glädjen i att få hjälpa människor som behöver hjälp, för att få ordning på sitt liv i olika typer av livssituationer betyder så mycket.