OBOS bygger nu friliggande villor i stadsnära Skölsta. Här bor du med naturen in på knuten men endast 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala.

På Klyvarvägen bygger man både Myresjöhus och SmålandsVillan och först ut till försäljning är två villor Markaryd från SmålandsVillan på Klyvarvägen 7 och 9. Planerad inflyttning från och med november och efter årsskiftet.

LÄS MER OM KLYVARVÄGEN 7 

LÄS MER OM KLYVARVÄGEN 9 

I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Ny förskola på Hasselbladsvägen och det finns förskolor och skolor i närliggande stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola.

Vägbeskrivning: För att ta dig till Klyvarvägen, så tar du Skölstavägen från Uppsala fram till 4-vägskorsningen vid Svia Byväg. Här kör du rakt fram och följer Silvergransvägen ända tills ni kommer till Klyvarvägen på vänster sida.

OBS! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.