Mitt emellan stad och landsbygd, med bra pendlarläge, hittar du den nya växande stadsdelen Fullerö. Här planerar vi för ett nytt bostadsområde med både flyttklara hus och tomter med bygglovsbeviljade Smart 150.

I Fullerö får du det bästa av två världar – dels kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen. Området ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Här finns det du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop, som närbutik och bensinstation men även en alldeles nybyggd förskola precis runt knuten. Fullerö har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med nära till såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer.

Här kommer vi inom kort erbjuda flyttklara hus och tomter med bygglovsbeviljade hus, samtliga av den populära modellen Smart 150. Husen passar utmärkt för en större barnfamilj som vill leva villalivet fullt ut och inte tumma på vare sig utrymme eller bekvämlighet. Planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på det övre våningsplanet.

Planlösningen är förutbestämd men du har möjlighet att påverka andra delar av interiören och sätta din egen prägel på ditt hem. Du kan bland annat välja golv, väggfärg, kakel och kommod i badrummet samt köksluckor och bänkskiva i köket.

Husen säljs med finplanerad tomt, sådd gräsmatta, altan, målad fasad och parkeringsyta.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

LÄS MER OM PROJEKTET 

OBS! Notera att en del av bilderna endast är illustrationer och att avvikelser kan förekomma.